Bred erfarenhet av redovisning

Om du driver ett företag i Stockholmsområdet som letar efter hjälp med redovisningen så har du kommit helt rätt. Vi har bred erfarenhet av redovisningstjänster och mycket annat som rör ditt företag. 

Vi kan hjälpa dig med alla delar av ditt företags ekonomi. I oss har du en flexibel och kompetent samarbetspartner som du kan fråga om det mesta. Det är helt upp till dig vilka delar av den ekonomiska redovisningen du vill att vi ska ta hand om.

Vår ambition är att alltid vara en pålitlig leverantör som erbjuder en mycket hög servicenivå. 

Kontakta oss redan idag sä berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med ekonomin.

Redovisning kräver kunskap och noggrannhet

Att få balansräkning och rapportering att stämma kan vara en knepig uppgift för den som inte har så mycket erfarenhet. Reglerna ändras ibland och nya typer av avdrag tillkommer då och då. Att hålla sig uppdaterad kräver en hel del tid. Därför finns vi till hands för att kunna hjälpa dig. Vi arbetar med det här varje dag och ser ständigt till att vi har kunskap om de nyaste reglerna samt att vår personal får vidareutbildning. Vi kan hjälpa dig med planeringen av redovisningen så att du i slutändan får ett bättre resultat 

Även företag som har en väl fungerande ekonomiavdelning och erfarenhet av redovisning kan ibland behöva hjälp, exempelvis när det kommer till handel i utlandet eller förläggande av en del av verksamheten där. Även vid omvandling av bolagsform ändras vissa regler. Då kan det vara bra att ha oss som bollplank för att se till att allt blir rätt genomfört och att redovisningen fungerar även i den nya bolagsformen.

Vi hjälper även gärna utländska företag som vill starta upp i Sverige. 

Viktigt att redovisningen är korrekt

Även om reglerna för aktiebolag har blivit enklare de senaste åren och att bolag med under 3 miljoner kronor i årsomsättning inte längre har krav på revisor, finns det ändå starka skäl till varför man bör anlita en pålitlig firma för redovisning. Det finns många avdrag och metoder för att få ut ett bättre slutresultat som privatpersoner överlag inte har fullständiga kunskaper om. Kravet på att redovisningen är fullständigt korrekt utförd har givetvis inte slopats och det finns många regler som tar tid att förstå till fullo för att få allting rätt.

Vi vet hur det ska se ut och hjälper dig mer än gärna. På så sätt kan du spara mycket tid och energi. Din tid är också värd pengar och används bäst till att se till att din firma tjänar mer, snarare än att sitta och trassla med att fylla i papper och reda ut regler. Vi har koll – vi gör det snabbt åt dig.

Om du känner att du har ganska goda kunskaper själv, men vill att någon skall ta en sista titt på din redovisning hjälper vi dig självklart gärna med det. Du bestämmer själv hur stor del du vill ha hjälp med. Vi kan hjälpa till med allt från en genomgång av årsredovisningen till hantering av den löpande bokföringen.

Låt vår långa erfarenhet av att hjälpa företag med redovisning i Stockholm komma dig till godo. Även du som är helt ny företagare eller kanske just i uppstartsfasen är välkommen till oss. Vi hjälper dig att få allting rätt från början. Vi följer självklart Distansavtalslagen, Konsumentverkets och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer om det skulle uppstå en tvist.

Några av de ekonomiska tjänster vi erbjuder:

  • Redovisning
  • Löpande bokföring
  • Ekonomisk rådgivning
  • Årsredovisning och bokslut
  • Skatter, moms och deklaration
  • Rapporter och uppföljning
  • Förvaltningsberättelse
  • Revisorskontakter
  • Myndighetskontakter

Vi kan även hjälpa er med löpande administration inklusive fakturering, påminnelser och krav, samt utbetalning av löner och arvoden.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Välj oss som din redovisningsfirma i Stockholm!